Vítejte na stránkách BONALOKA.cz, kde můžete zakoupit suchou řasu Haematococcus pluvialis s 5% obsahem astaxanthinu – nejsilnějšího známého antioxidantu na světě – ze 100% ekologické produkce české společnosti Algamo. Mnohé klinické testy a články, publikované v renomovaných vědeckých časopisech, uvádějí blahodárné účinky astaxanthinu na celý lidský organismus. Již brzy si budete moci tento produkt zakoupit na našem e-shopu, v jehož nabídce naleznete různá balení. Pokud máte o produkt zájem, neváhejte a napište nám na info@bonaloka.cz a nezapomeňte nás sledovat také na Facebooku. Jakmile e-shop spustíme, budete první, komu dáme vědět.
Ryze ekologická produkce
BONALOKA je distributorem suché řasy Haematococcus pluvialis s 5% obsahem astaxanthinu z produkce české společnosti Algamo, která disponuje nejmodernější ekologickou technologií kultivace této řasy. Sterilní proces produkce, který je kompletně systémově řízený a využívá veškeré zdroje energie z obnovitelných zdrojů, je ve světě zcela ojedinělý a právě díky němu produkce dosahuje špičkové kvality. Firmy zaměřené na produkci této řasy lze napočítat na prstech jedné ruky, jejich produkty však díky užité technologii nedosahují takové kvality jako ty české. Společnost Algamo má k dispozici vlastní laboratoř i zdroje elektřiny, energie a vody. Systém navíc umožňuje nepřetržitou produkci. Jedná se o jedinou takto specializovanou společnost v EU.
Astaxanthin a jeho účinky
Přírodní astaxanthin je karotenoid využívaný ve farmaceutickém, kosmetickém a potravinářském průmyslu pro své pozitivní účinky na kardiovaskulární systém, pohybový aparát, oči, mozek, játra, posílení imunity a spalování tuků. Má protizánětlivé účinky, urychluje rekonvalescenci, doporučuje se jako prevence rakoviny a cukrovky a je hojně využívaný pro svou schopnost zpomalovat projevy stárnutí. Dokáže zvýšit výkonnost a vytrvalost a urychlit svalovou regeneraci, proto je oblíbený také mezi sportovci. V boji s volnými radikály je 6000krát účinnější než vitamín C a 800krát účinnější než koenzym Q10. V nesrovnatelně nižším množství se vyskytuje v lososech, krevetách či humrech, kterým dodává, stejně jako plameňákům, charakteristické červené zbarvení.