Oslaďte si svůj život bez výčitek. Poradíme vám, jak na to. Garantujeme vám, že chuť fazolí v dezertu nepoznáte, ale vaše tělo zaručeně pozná obsah všech antioxidantů.
Na zhruba 4 porce budete potřebovat
- 200 g červených fazolí z plechovky
- 1 lžíci kakaa
- 2 vejce
- 50 ml mléka
- 30 g másla
- 60 g třtinového cukru
- 1 sáček kypřícího prášku
- 1 lžičku jedlé sody
- 250 g polotučného tvarohu
Postup
Fazole si ze všeho nejprve důkladně propláchněte a pomocí tyčového mixéru je dohladka rozmixujte. Postupně k nim zašlehávejte obě vejce, mléko, rozpuštěné máslo a všechny sypké suroviny.Připravte si formu s pečícím papírem a vylijte na ni připravenou směs. Pečte zhruba 25 minut na 180 °C.Tvaroh smíchejte s kakaem a denní dávkou astaxanthinu. Hotové brownies potřete vzniklou polevou. Na ozdobu můžete použít vaše oblíbené ovoce. Tak co tomu říkáte? My jsme se do této kombinace chutí naprosto zamilovali.